Nieuws

Nieuws

Nieuwe webshop is live !

1-6-2018


Vol trots presenteren wij de nieuwe webshop en onze VVOG kledinglijn. In deze webshop is een compleet overzicht van diverse VVOG-artikelen terug te vinden die je online kunt bestellen.

Bestellen gaat eenvoudig en de levering kan op ieder gewenst (huis) adres worden bezorgd.


SD Sportswear is de importeur van het Italiaanse merk Acerbis Sport en vanaf 2011 onze exclusieve partner voor alle teamkleding en materialen. SD Promotion verzorgd alle bedrukkingen van de VVOG kledinglijn.

De twee Harderwijkse bedrijven SD Sportswear en SD Promotion, van Sandra en Burns Deinum zijn ook trouwe sponsoren van onze vereniging.  

 

De VVOG kledinglijn is speciaal voor ons samengesteld en voldoet aan het beleid van de vereniging. Het kledingbeleid van onze vereniging is gericht op uniformiteit en goede uitstraling. Het beleid staat niet toe dat teams uitkomen in andere kleding dan is voorgeschreven. Wedstrijd- en presentatiekleding is eigendom van de vereniging.

Bestellingen van verenigingskleding gaat uitsluitend via onze kleding coördinator. SD Sportswear neemt vereniging- en team gerelateerde bestelling alleen in behandeling als die door de kleding coördinator zijn geplaatst.  Voor persoonlijke bestellingen kunt u rechtstreeks een bestelling plaatsen.

 

Heeft u specifieke vragen over de webshopartikelen, leveringen  of vragen over teamkleding, neem dan contact op met onze kleding coördinator kleding@vvog.nl

 

Vragen over (team) sponsoring en bedrijfsuitingen kunt u mailen naar: sponsorcommissie@vvog.nl  Zij nemen persoonlijk contact met u op en informeren u spoedig over alle mogelijkheden.

Iedere aanvraag van kledingsponsoring in combinatie met informatiedragers zal eerst worden beoordeeld door de sponsorcommissie. Wij verwijzen u graag naar ons kledingbeleid.

 


Intro


Er zijn geen producten in deze categorie.