Over SD Teamsport
SD Teamsport is de on-line bestelomgeving van SD Sportswear voor producten van Acerbis Sports Teamwear , RHINO Rugby en 1911 Cinquestelle welke in 2011 is opgericht en sindsdien is uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende  leveranciers in teamkleding en materialen binnen de Benelux. De 3 hoofdmerken vinden via de geselecteerde sportspeciaalzaken hun weg naar verschillende amateur- en profclubs.

Vanaf de start bedienen wij met het hoofdmerk Acerbis Sports de voetbalmarkt en is het programma hierin uitgebreid, vooruitstrevend en uitstekend geprijsd. In de loop der jaren is Acerbis ook terug te vinden bij andere teamsporten als hockey, volleybal, handbal, korfbal etc. De sleutel van ons succes is niet enkel het design en de kwaliteit van onze producten. De afgelopen jaren is met name geinvesteerd in ruime voorraden en logistiek proces. In 2017 openen wij ons 2e centrale magazijn in Bergamo waar 20 artikelgroepen via een Never-Out-Of-Stock systeem binnen 24 uur bij onze klanten geleverd kan worden.

Sinds de oprichting staat SD Sportswear bekend als een betrouwbare partner en specialist in teamkleding die intensief samwerkt met geselecteerde sport speciaalzaken. Onze showroom in Harderwijk s ingericht om sportclubs, sportzaken en overige gasten een prima indruk te geven van onze merken. Graag komen wij met u in contact. U kunt ons bereiken op 0341-749014 of u kunt een e-mail sturen naar info@sdsportswear.nl.