Nieuws

Nieuws

Nieuwe webshop is live !

1-11-2019

Vol trots presenteren wij onze eigen club webshop. Naast de standaard kledinglijn die voor alle leden verplicht is treft u een compleet overzicht aan van diverse ander producten die gemakkelijk on-line kunnen worden besteld. Hiermee word onze vereniging tevens financieel ondersteund !

Onze leverancier SD Sportswear zal uw bestelling verwerken en rechtstreeks versturen naar uw huisadres.

Heeft u specifieke vragen over de producten of opmerkingen over de webshop neem dan contact op met de kledingcommissie.

Veel winkelplezier !


SD Sportswear sluit kleding/sponsorovereenkomst af met All Stars Epe.

1-11-2019

Met basketbal vereniging All Stars Epe (BASE) heeft SD Sportswear inmiddels met de 4e partnerclub van Landstede Basketbal een kledingovereenkomst afgesloten.

De overeenkomst gaat in per direct waarbij alle teams dit aankomende seizoen in een nieuw tenue gestoken zullen worden uit de Magic lijn van Acerbis Sport.

Daarnaast heeft de club besloten voor alle leden tevens een bijpassend shooting-shirt en trainingpak uit de nieuwe Atlantis 2 lijn aan te schaffen.

De overeenkomst werd afgesloten door Klaas Dijkstra (links) en Gerjan van Apeldoorn (rechts) namens All Stars en Burns Deinum namens SD Sportswear.


Wij bedanken hen voor het in ons gestelde vertrouwen en zien de toekomst met tevredenheid tegemoet.
1-11-2019

Introductie van onze kledingleverancier !


Onlangs hebben wij een kledingovereenkomst gesloten met SD Sportswear in Harderwijk. Zij zijn de importeur van het Italiaanse merk Acerbis Sport en daarmee onze enige en exclusieve partner voor alle teamkleding en materialen voor onze vereniging.

Gebruik van andere merk(en) kleding in verenigingsverband is niet toegestaan aangezien wij hiervoor afspraken hebben gemaakt met SD Sportswear als exclusieve sponsor.

Daarnaast word door SD Sportswear alle kleding op wens bedrukt.

Binnenkort word een webshop geopend die de vereniging daarmee financieel ondersteund.

Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op de webshop van SD Sportswear www.sdsportswear.nl


 
Er zijn geen producten in deze categorie.